lördag 3 oktober 2009

Iväg på spa

För cirka en månad sedan bokade vi den här dagen för spa och rekreation i Lundsbrunn. Jag fick detta i trettioårspresent. För en månad sedan visste jag ju inte att jag skulle bli sjuk. Otur! Jag trotsar faktiskt förkylningen och åker på spa i alla fall. Det kanske gör mig frisk. Idag ska jag och sambon bada i örtbad och få massage samt äta en god lunchbuffet och bara njuta av lugnet. (Fast får man ta massage när man är förkyld? Jag har hört att det kan förvärra förkylningen?) Barnvakterna är på ingång i detta nu och lillen ser fram emot att spendera dagen med farmor och farbror. Han vet att han kommer att få leka hur mycket han vill (lillen alltså - ok, farbror får leka också, vilket han tycker är roligt) och lillen kommer att få all uppmärksamhet av dem.

So long bloggers. Nu ska jag på spa. Ha en bra lördag!

7 kommentarer:

Selma sa...

Jag har fattat det som att en massage liksom snabbar upp processerna. Är man på gång med en förkylning kan den bryta ut vid massage. Kanske kan det funka åt andra hållet med. Säkrast att fråga massören.

Tussegumman sa...

Önskar dig en fin helg/Kramar Tussegumman

Mamma J sa...

Låter helt underbart!

Jag tror man masserar UR en gammal förkylning då, så det gör dig nog bara gott och gör dig friskare fortare! Det håller jag tummen för!

Må så gott!!

Mia sa...

Åh, skönt!
Lundsbrunn som är så fint...
Spat borde vara kanon.
Har ätit buffé där för några år sen som söndagsmiddag. Det var perfa!

Eva sa...

Jag hoppas du hade det riktigt bra, trots förkylningen. Och att du nu är helt frisk! :-)
Kram,
Eva

Speja sa...

Hoppas du hade det fint på Spa-dagen. Och att förkylningen sedan länge släppt.

Hälsar
Speja

Miia - There´s no place like home sa...

Hög tid för en update! Du har ju en del att blogga om så att säga ;)