torsdag 1 oktober 2009

Sjuk och uttråkad

Jag är tillbaka i soffläget som jag hade för en månad sedan. Jag är sjuk igen och har mest bara legat i soffan och tittat på tv och odlat på Farmville. Idag skippade jag Glamour faktiskt eftersom jag greps av gästerna som var med i dagens Oprah. Jag förstår inte varför Oprah sänds en sådan tid på dagen då de flesta är på jobbet. Go Oprah, säger jag bara. Nu visas Gossip girl i bakgrunden som är en elak bloggare som har som främsta mål att skvallra om allt och alla. Jag, eller en nära släkting till mig, har faktiskt upplev det här med skvallerbloggar på riktigt. Någon elak jvel startade en sådan Gossip girl-inspirerad blogg i vår lilla stad för cirka ett år sedan. Som tur var fösvann den illa kvickt då den fick väldigt många polisanmälningar på sig. Hah! Sådana bloggar fungerar inte i verkligheten som tur är.

Nu väntar jag på att familjen ska komma hem så att jag får någon mer levande varelse att prata med än katten som har varit mitt sällskap idag. Inget illa menat mot katten, men jag vill ha mer respons än bara kurr och klös just nu.

Ju just det - min tand visade sig vara död. Jag hade fått en inflammation under tanden. Jag fick någon sorts provisorisk lagning och enligt tandläkaren kan jag få litet eller väldigt mycket ont igen idag. Än så länge har jag inte känt något som tur är. Om två veckor ska jag till doktorn igen. Tills dess får jag inte äta något hårt och försöka att undvika tugga med den döda tanden. Igår när famlijen hämtade mat från McDonalds, sörplade jag soppa... :( Jag var fortfarande så svullen att jag inte kunde äta något annat.

Just det igen - visningen igår... den kan jag inte riktigt uttala mig om än. Ska diskutera saken med sambon när han har kommit hem.

1 kommentar:

Selma sa...

Åh, stackars du. Jag lider av suicidala tänder som tar livet av sig och blir inflammerade. Smärtan är gruvelig. Hoppas att du får hjälp så att det går över.