söndag 22 februari 2009

Överraskningsfest

Ca 11.00 på lördag förmiddag träffade jag på en gammal kompis på fiket (artisten). Jag har inte träffat honom på över ett år och helt plöstligt ser jag honom på fiket i stan! Jag blev väldigt förvånad och glad över att få chansen att växla några ord. Samtidigt undrade jag varför han var i stan och vad han skulle göra på kvällen för han hade handlat en del på bolaget såg jag....

Ca 17.00 började jag göra mig i ordning för kvällen. Det var svårt att välja kläder, eftersom jag inte visste vart jag skulle. Nervös. Drack lite vitt vin.

17.45 satte jag mig i bilen, sambon körde. Jag blundade. Faktiskt. Hela vägen tills vi kom fram. Ögonbindel kunde jag inte ha på mig för sonen blev rädd när sambon tänkte binda för mina ögon. Ca 18.00 klev jag in i ett hus där alla lampor var släckta och det var tyst... hmmm.Plötsligt tändes ljuset och alla började sjunga:

Ja må hon leva, ja må hon leva.......

Där stod dem allihopa! Min släkt, sambons släkt, mina vänner, våra vänner, kompisen jag tidigare träffat på fiket - han hade ju kommit hit för min skull! Jag började lipa. Det var världens bästa överraskningsfest! Det var helt sagolikt att fylla trettio! Jag festade hela natten lång.

03.30 stupade jag i säng. Glad och full.

Förutom god mat och gott sällskap fick jag underbara presenter. Bland annat en dag och natt på Lundsbrunns spa, presentkort så att jag kan shoppa kläder och smink, biljetter till finalen av meodifestivalen!

8 kommentarer:

systerdotter sa...

Stort grattis ännu en gång! Du förtjänade att ha en stor 30års fest med alla som tycker om dig och det var därför vi anordnade den för dig :) Superlyckad kväll! Nu ska jag nanna, fortfarande trött.... :)

Lilla pissmyran sa...

Grattis till dej oxå... vem du nu är ?? =)

spider sa...

kuligt! =)

Tantti sa...

Tack systerdotter!
Lilla pissmyra: Tack.
Spider: Japp!

Tina sa...

Man får gratulera lite så där i efterskott!

Tantti sa...

Tack Tina!

Miss Upsey Daisy sa...

Grattis och vilken rolig sak. Sådant skulle jag vilja ordna eller få. Toppensambo du har!

Tantti sa...

Miss Upsey Daisy: Tack!