lördag 15 augusti 2009

Min lördag

Idag har vi fikat på stan och tittat i affärer där ett och annat klädfynd slank ner i kassen. På hemvägen hämtade vi pizza som vanligt på en lördag, då vi inte har hunnit fylla på kylen med mat och inte har energi att åka och handla. Sambon kan förresten alla telefonnumer till stadens pizzerior utantill. Han är min nummerupplysning när jag ska beställa pizza. Jag tror dock inte att det beror på bra minne, utan alldels för många pizzaköp.

Nu är pizzan i magen och vi sitter på altanen och dricker kaffe. Sambon skrattar åt mig när han pratar med mig och jag endast svarar med ett hmm och en snabb blick på honom. Han sa att jag har min "sluta-prata-nu-jag-lyssnar-inte-ändå-för-att-jag-bloggar-min". Så jag ska inte skriva en bok idag, utan bara ett kort inlägg om min lördag.

På kvällen kommer sambons bror hit och ska ta hand om lillen. Vi ska nämligen gå på bio och skratta åt Peter Magnusson i Sommaren med Göran. Jag har stora förväntingar för att jag har hört att den ska vara så rolig. Det var länge sedan vi var på bio på tu man hand. Senast var dagen innan lillen föddes, vilket är snart tre år sedan. Då såg vi Casino Royale. I efterhand har jag tänkt att vilken tur vi hade att vattnet inte gick under filmens gång. På morgonen dagen efter, när jag gick upp, gick nämligen vattnet. Idag är det ingen sådan fara i all fall, utan det som vi eventuellt behöver oroa oss för är om lillen kan somna utan oss eller inte.

Vad har ni för planer ikväll då?

2 kommentarer:

Petra sa...

Du måste berätta hur Sommaren med Göran va! Vill se den också snart//Petra

Mie letar guldkanter sa...

Då hoppas jag ni får det jättemysigt och tycker filmen är bra! Jag har hört mycket gott om den. Här blir det soffläge o tacos efter gårdagens partajande:)