söndag 2 augusti 2009

Vår söndag

Idag åkte vi på en spontan utflykt till Norrqvarn. Vi skulle egentligen ha åkt till ett shoppingcenter, men när solen tittade fram ändrade vi färdriktning. Jag var inte så shoppingsugen, att jag ville spendera den fina dagen inomhus. Iställlet ville jag passa på att vara utomhus. Vi tittade på när båtarna hissades i slussområdet, åt god mat på uteserveringen och gick omkring i barnens minikanal och kände oss som jättar.

Efter utflykten, åkte vi hem till svärmor som bjöd på nybakad sockerkaka och bullar. Vi vuxna var trötta efter att ha gått omkring och stannat vid varenda miniatyrhus och tittat i varje fönster, men sonen var energisk som vanligt. Han ville leka och gunga på lekplatsen vid farmors hus. Vi hade inte ork för detta och lovade honom att återvända till lekplatsen någon annan dag. Löftet fungerade som vanligt och jag undrar hur många lekplatser jag har lovat min son att besöka "någon annan dag"... nåja, just nu är han nöjd ändå och både han och vi har haft en händelserik söndag.

4 kommentarer:

2BarnsMamman sa...

Låter som en mysig dag! visst är det konstigt att de smås energi alltid räcker längre än ens egen :) Jo, jag brukar också ta till det där med att man ska komma tillbaka senare, men min tjej börjar bli så stor att hon långt senare kan påminnna mig om att vi faktiskt inte gjorde det. Då känns det inte lika bra längre.

Hoppas du har en fin kväll! Kram

Tanten sa...

Själv har jag mest kört bil och åkt bil men det går det med.

Miia - There´s no place like home sa...

Mysigt! Jag vill också åka till Norrqvarn..

Finns det några pics som du kan bjussa på?

Tantti sa...

Miia: Jag funderade på att lägga ut en bild, men sen blev jag lat. :)