lördag 14 mars 2009

På vandrarhemmet

Hello there!

Ett litet mail till er från vandrarhemmet STF Fridhemsplan.
För en kvart som kom vi fram. Vi är trötta... men partystämningen kommer nog snart. Åt god mat på Kungshallen. Det är inte svårt att hitta i Stockholm. Det är som att lära sig att cykla. Har man bott i Stockholm en gång, så glömmer man inte tunnelbanesystemet. Nu ska jag och söstra min göra oss i ordning inför kvällen och dricka ett par glas gott vitt vin - Ecoliga. Sedan bär det av till tuben igen mot Globen. Enligt rapport från en kompis som bor i närheten har det redan samlats en del folk utanför. Efter melodifestivalen ska vi på fest till den här kompisen (artisten, som jag nämt tidigare, som tyvärr själv inte kom med i melodifestivalen... orkar inte länka, så om ni vill läsa mer om honom får ni bläddra bland tidigare inlägg:)). Sedan får kvällen utvisa om vi orkar dra vidare till något uteställe. Som sagt är vi redan trötta.

Vem vinner ikväll då? Det glömde jag ju tippa på i mitt tidigare inlägg. Jag tror det blir Caroline af Ugglas som inte är min favorit. Jag håller på EMD. Syster tippar på tre vinnare vilket är fuskigt: EMD, Måns eller Agnes.

He en underbar schlager-kväll!

8 kommentarer:

starfucker sa...

tar emot att säga det med tanke på vad jag tycker om melodifestivalen, men jag hoppas du får en trevlig kväll! eller har..

purplerain sa...

Vad roligt för dig, nu är festivalen över.. otippad vinnare.

Mie letar guldkanter sa...

Ja men hallå, du är ju synsk! I förra inlägget skrev du att du trodde att Malena eller Caroline skulle ha störst chans.. o voilá, vilkan går o hamnar överst på prispallen;)
Hoppas du har det toppen!

jessi sa...

Vad spännande att du fick vara med om den spännande omröstningen live! Vilken rysare... Jag hejade på Sarah Dawn Finer, för mig är hon en vinnare!

Hoppas ni hade det roligt på globen!

kram

Speja sa...

Ja, vem som vann vet vi ju redan. Hoppas du hade trevligt på fest med mera.

Tantti sa...

Tack starfucker.
Purplerain: Otippat ja.
Mie: Jag är synks. :)
jessi: Sarha var himla mäktig att lyssna på i globen.
Speja: Jag hade trevligt!

F sa...

har bott på samma vandrarhem, lite väl lyhört men annars okej. Fast ni sket väl i boendet. Annat som var viktigare :)

Gör listorna hos mig nu....

Tantti sa...

F: Japp, boendet var skitsamma. :)