lördag 28 mars 2009

Earth Hour

Ikväll ska jag sitta hos min syster, dricka vin och äta kex. Vi ska titta på Robinson och sedan gå en sväng till puben. När det finns så mycket större problem i världen så som t.ex. miljöförstöring, skäms jag när jag tycker att det är ett problem för mig att Earth Hour inträffar precis när vi ska se på Robinson. Är det ok att bara släcka alla lamporna, men låta tv:n vara på? Hur ska du göra?

Update: Släckte alla lamporna, tände ljus, tvn var på. Vid toalettbesök tände jag lampan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ser hela grejjen mer som en demostration. Kolla tv du bara! Det är ju viktigare vad du gör för natur/klimat/djur efteråt väl? Jag ska oxå dricka vin ikväll! Men tyvärr kunde inte syrran komma över.

anne sa...

Jag har försökt få klarhet i det där och vad jag har läst så är det att LAMPORNA ska släckas. Därför sitter vi nu med tända ljus och TV och dator på! :)

Miia - There´s no place like home sa...

Jag tror också att det bara är belysning som ska släckas ner. Vi har självklart nedsläckt hemma, men vi är ju inte ens hemma i helgen.. Det blir earth-weekend för oss ;)

Syns snart!

Tesstamente sa...

Lampor av, Robinson på! Så såg det ut hemma hos oss:-)

PS. Irish gästbloggar hos mig imorgon.. han är så nervös att folk inte kommer att förstå honom eller hans illustration.. gulle:-)

Miss Upsey Daisy sa...

Trillade in för sent men jag tycker de andra hade kloka förslag minsan.