lördag 6 juni 2009

5/6 1996

Det var sista veckan före sommarlovet. Tjejen gick i första ring på gymnasiet och killen i sista ring. Han var en snygg, cool kille som ryktades ha känslor för den lilla blyga finska tjejen som snart avslutat sitt första år på samhällsvetenskaplig linje på gymnasiet. På onsdagen var det dags för den sedvanliga festen för studenterna på stranden. Killen festade tillsammans med sina klasskompisar som han snart skulle skiljas från för att möta arbetslivet eller gå vidare till studier inom högskolan. Tjejen festade med sina nyvunna vänner inom klassen. Tjejen cyklade iväg till stranden med sina kompisar för att träffa resten av skolkompisarna. Hon var glad och kvällen var fin. Musiken var på hög volym och alla studenter var redan på plats när tjejen anlände med sina kompisar. Hon fick syn på Killen. Killen fick syn på Tjejen. De hade tidigare dansat en gång och pratat litet nervöst med varandra. Killen hade även anonymt skickat en Alla hjärtans dag-kort till tjejen. Trots att de egentligen inte riktigt kände varandra föll de i varandras armar så fort de fick syn på varandra och släppte inte taget på hela kvällen.

13 år senare
Idag ska jag och sambo fira att vi har varit tillsammans i tretton år!

7 kommentarer:

anna sa...

åh så romantiskt, härligt att ni fortfarande är tillsammans!

Miia - There´s no place like home sa...

Åååh! Blev ju alldeles tårögd här hemma...

Tanten sa...

Låter lite underbart. Jag undrar om Lilleman och hans flickvän kommer att se tillbaka på sin studenttid som en romantisk episod eller om det kommer att bli de två.

Eva sa...

Wow, såna historier gillar jag :-)
Härligt!
Kram,
Eva

Dixie Lee sa...

aaw så fint...

Tantti sa...

Hej alla o tack för kommentarerna! Japp, vi har varit tillsammans sedan gymnasietiden. Vi hade trevligt firande i lördags o jag ska berätta mer om vad vi hittade på i nästa inlägg.

Mamma J sa...

Åh. Vad gulligt!!!!