torsdag 4 juni 2009

Quizzesss

Jag är 100% finsk, bra i sängen, Bosse bildoktor, den ungdomliga rebellen, Luke Skywalker, en äkta västgöte, gillar bad guys, konsumtanten, Muminmamman....

på facebook.

Nu har jag fastnat framför alla tusen quizes igen på facebook. Jag skulle bara in och upddatera mig om de senaste händelserna och vips har en halvtimme gått och jag har svarat på tre helt ovetenskapliga quizes som det heter, för att ta reda på saker om mig själv och mitt liv. Jag vet inte varför det är så roligt egentligen?

6 kommentarer:

anna sa...

jasså kan man görad det testet också, det kan man ju inte klara sig utan!

F sa...

vet inte hur många test jag gjort på facebook... kul. Men ändå inte..

Tanten sa...

Visst är det lite obegripligt hur mycket tid man kan ägna åt dessa frågor som man inte hade en aning om att man ville ha svar på.

Eva sa...

Ja hoppla, där ser man vad man kan få reda på om sig själv :-))
Jag är inte med på Facebook. Är väl rädd att helt fastna i cyberrymden om jag går in där.
Nåja, nu är det iallafall fredag och det känns jätteskönt. Dottern kommer hem idag och jag har saknat henne. Om jag får lite bättre ork så åker vi iväg på hotell, annars stannar vi bara hemma och kopplar av. På måndag får jag besök av mediumet, så det blir spännande. Och idag får jag besked från en spekulant på lägenheten.
Ha nu en riktigt skön fredagkväll så hörs vi sedan!
Kram,
Eva

Mamma J sa...

Jag är inte med på Facebook än, så jag har inte provat på just det. Men, jag gör gärna alla tester som finns i alla möjliga tidningar och på nätet. Man vill väl liksom bara bekräfta sin egen personlighet. Eller något sådant.

Lallis - liv och leverne sa...

Haha, jag är också inne i ett Quiz-stim på facebook.
Ha en fin helg.
Kram Lallis