tisdag 15 september 2009

Oro

Först besked om att vårt företag ska säljas och sedan varsel av flera hundra personer på bolagen som är våra nuvarande ägare. Bra eller dåligt? Det vet ingen och just nu är ovissheten stor. Hur ska detta sluta? Dålig stämning på jobbet. Humöret är verkligen i botten just nu.

Då är det skönt att ha en sambo som gör sitt bästa för att höja mitt humör. Till ikväll har han köpt en räksmörgås som jag kan hugga tänderna i så fort han har kommit hem. En sådan god och lyxig kvällsmacka gör att oron försvinner för en kort stund och de positiva tankarna har lättare att hitta fram.

7 kommentarer:

frejjss sa...

Hoppas allt är bra!

F sa...

låter inte alls så kul. Har en liknande situation.. många frågetecken

Anonym sa...

Usch, sånt blir man nervklen av. Allt löser sig så småningom men det är jobbigt innan dess.

Mamma J sa...

Usch usch, låter inget vidare!

Håller tummarna för att det ordnar sig.

Jag jobbar i en riktig krisbransch (dock inga varsel än som tur är) - men vägrar befatta mig med tankarna på att jag eventuellt skulle kunna bli av med jobbet. Jag tar det då. Om.

Hoppas att du aldrig behöver ta det. Du heller ;-)!

Eva sa...

Jag vet inte om det är så sunt, men jag är precis lika dan :-) Jag tröstar mig gärna med något ätbart, det piggar iallafall upp för stunden. Och räkmackor är något som jag verkligen älskar! :-P
Och vet du, min erfarenhet är att kriser/tråkiga saker ofta kan bli en vändpunkt och leda till något positivt. Så tänk positivt! Det kan komma något gott ur detta :-)
Kram,
Eva

Lallis - liv och leverne sa...

Men så gulligt!
Och gott:)
Kram Lallis

Tantti sa...

Ja allt löser sig väl. Jag försöker tänka som du Eva.