fredag 4 september 2009

Skål för hälsan!

Igår hällde sambon upp en whiskey till mig. Han sade att jag skulle bli frisk om jag drack upp den. Jag gillar inte whiskey, men jag kände knappt smaken, eftersom jag var så förkyld, så jag tänkte att det kan vara värt ett försök. Jag orkar inte vara sjuk längre.

- Du ska låta whiskyen vara kvar i munnen en liten stund innan du sväljer och sedan ska du dra in luft långt ner i lungorna genom munnen, fortsatte han.

Jag trodde att jag skulle hälla i mig allt på en gång, som shottar, så jag gjorde det och andades in luft genom munnen efteråt. Jag hostade litet grand och kände att smaken var stark men inte mer. Sambon fyllde på och sade att jag skulle dricka lite i taget och inte allt på en gång. Jag fortsatte dricka. Jag försökte smutta, men det var inte lätt. Smutta sprit har jag aldrig gjort förut. Smutta vin är enklare. En halvtimme senare började jag svettas, men kände ingen annan effekt av alkoholen. Jag skippade ibuprofenen, drack vatten och lade mig.

Jag vaknade för ett par timmar sedan och kände mig bättre - faktiskt. Fast jag vet ju inte om det beror på whiskeyn eller att jag bara helt enkelt är på väg att bli frisk ändå.

/Idag har jag klickat hem några fynd från H&M och bara slappat. Snart börjar Glamour./

3 kommentarer:

Mamma J sa...

Min pappa brukar värma whiskeyn lite - det gör susen säger han.

Smakar rävgift efter en liten sekund i micron - men är visst bra.

Så nästa gång vet du hur du skall göra, haha!

Hoppas att du snart är på benen igen!

Fröken Isakson sa...

Haha ja jag tror det funkar faktiskt. Har själv provat en gång men vaknade upp grymt baken men halsen var bättre ;). Hoppas du piggar på dig ännu mer under dagen. Kram

Petra sa...

Det funkar så det var tur att du tog dig ett glas.