onsdag 2 september 2009

Sjuk o rastlös

Glamour är en såpa som jag har följt sedan jag var tonåring, men på senare år har jag inte kunnat följa den på grund av tidsbrist. Idag när jag är hemma och sjuk, kollade jag på Glamour.

Är Karen tillbaka? Var det inte hon som dog för väldigt länge sedan?

Fattar inget, men jag är fast som vanligt. När kommer nästa avsnitt? Hoppas jag är sjuk imorgon med så att jag får se den spännande fortsättningen. Nej, då. Det är inte roligt att vara sjuk, men troligtvis stannar jag hemma imorgon också. Tydligen är det flera på jobbet som är sjuka. Kollegan som sitter närmast mig är också hemma, samt hennes sambo som jobbar på samma företag. Något virus är det...

Jag ringde till sambon tidigare idag och han hade tydligen köpt godis till sig själv igen. Han har missförstått detta helt och hållet. Det är väl den som är sjuk som ska få äta godis? Han gjorde samma sak förra gången när jag var sjuk. Han köper väl godis i förebyggande syfte, för att få energi, så att han inte blir sjuk. Jag pallrade mig iväg till affären själv och köpte mig en påse Malteser och Fanta. Jag dricker alltid Fanta när jag är sjuk. Vet inte riktigt varför.

Till skillnad från min sambo tar sonen bra hand om mig när jag är sjuk. Igår fick jag ett plåster i pannan för att jag hade ont i huvudet.

4 kommentarer:

Mari Karppinen sa...

Melvin kan bli läkare :)

Knaada sa...

Det är precis så jag planerar att fostra min son också. Ta hand om mammi nu älskling, mammi är lite fuk...

Mamma J sa...

Krya på dig, kära du!

Men, Karen? Vem 17 var det? Det var extremt länge sedan jag såg Glamour... Så, henne har jag glömt. Något som jag däremot gärna tittar på om jag råkar vara hemma vid sådan tid på dygnet är "Hem till gården". Vilken nostalgi att titta på, oavsett hur mycket vatten som har flutit under broarna sedan sist man såg :-)

Tantti sa...

Mari: Ja kanske det. :)
Knaada: Det gäller att börja tidigt.
Mamma J: Karen var väl ihop med Ridge o sen dog hon? Sen kom hennes tvillingsyster o alla trodde att det var hon... nåt sånt var det. :) Hem till gården har jag inte tittat på.