söndag 27 september 2009

Ibland lyssnar jag på min sambo

Idag har jag spenderat dagen i ett shoppingcentrum. Det var dags att köpa nya skor och ytterkläder till sonen. Sambon sade till mig innan vi åkte iväg att jag enbart fick köpa kläder till sonen och hålla mig till det. Inga extra köp! Jag vände och vred på ett par snygga stövlar ett bra tag i en affär, men bestämde mig till slut att bara köpa skor till sonen trots att jag skulle ha fått 100 % rabatt på det billigaste paret om jag hade köpt tre par. Min röst sade till mig att köpa ett par till eftersom jag ju faktiskt tjänar på att köpa tre par för att jag får mer rabatt, men sambons röst trängde igenom och sade till mig att lägga tillbaka stövlarna. Nu sitter jag hemma och är litet ledsen över att jag lämnade stövlarna i affären. Sambon, han är glad och nöjd att jag höll mig till det han sagt... nästan. Jag köpte fatkist det nödvändiga sminket och rengöringsservetter. Ikväll ska jag göra mig ren med de underbara organiska rengöringsservetterna och imorgon ska jag sminka mig fräsch med min nya mineralfoundation.

6 kommentarer:

F sa...

haha då gjorde du ju inte som han sa ändå ;)

Anonym sa...

Min man kan också ha sådana där trista synpunkter

Petra sa...

Nu skriker stövlarna efter dig. Trotsa mannen :-)

Knaada sa...

Om du fortfarande är ledsen om ett par dagar så tycker jag att du går tillbaka, trotsar karln, köper skor och tjänar pengar :)

Miia - There´s no place like home sa...

Men du är ju alltid fin! =)

Lillkillen blir säkert superfin i sina nya kläder! Han var såå söt i lördags när han ringde. Fast det bröts sen, vi har tokdålig mottagning här hemma.. :(

Jag slår kanske en pling till er ikväll! Kraaam

Tantti sa...

F: Litet lyssnade jag på honom. Om jag hade fått göra precis som jag ville, hade jag köpt både skor och smink.
frunatmaken: Trista, men ibland bra.
Petra: Jag hör dem hela tiden. :)
Knaada: Ja o då får jag köpa två par till för att tjna ännu mera.
Miia: kram