torsdag 23 april 2009

Föredraget

Föredraget i tisdags var trevligt och givande. Vi var inte många så vi satt istället och diskuterade samtidigt som vi fikade. Jag fick svar på många av mina frågor, men samtidigt väcktes ännu fler tankar. Ju mer jag vet, desto fler frågor kommer jag på. Det är inte lätt - det okända. Är det någon som egentligen har svaren? Jag har själv inte "gåvan" att prata med andar och har fortfarande inte fått något bevis på att någon annan har det heller. Dock börjar jag mer och mer tror på att det finns de som kan kommunicera med andar och att andar över huvud taget finns. För visst är vi mer än bara en kropp? Vi har en själ. Vart tar den vägen när kroppen dör? Dör själen samtidigt eller vandrar den vidare till en annan plats?

(Varför börjar jag över huvud taget fundera över dessa frågor nu? Det är väl min trettioårskris. Skriver man över huvud taget, över huvud taget isär eller ihop?)

Jag fick många svar som sagt och det skulle ta en evighet att skriva allt i ett inlägg, så jag börjar med det viktigaste och återkommer till resten.

Enligt mediumet som jag träffade i tisdags vet ett medium alltid vem som kommer med ett budskap och till vem budskapet är menat. Då tänkte jag tillbaka på seansen som jag var på förra veckan. Att mediumet nämnde en grön bil och fåtölj som flyttats på fast hon aldrig sa att det var till mig eller vem det kom från. Hade det varit till mig, hade hon vetat om det. Ändå får det mig att undra, eller hoppas att det var ett tecken till mig för att uppmärksamma att de som passerat gränsen kan ge oss budskap - de finns och skyddar oss eller vill ge oss råd och tröst. Ett litet tecken till mig på att de finns helt enkelt. Vidare börjar jag då fundera ifall det kan vara så att det finns medium på olika kunskapsnivåer? Att hon inte var tillräckligt utbildad eller erfaren för att kunna avgöra vem som meddelade vad till vem? Som sagt... frågorna bara växer. Dessutom var inte mediumet som höll i seansen certifierat. Mediumet som höll i föredraget var däremot ett certifierat och utbildat medium. Seansen kostade 120 kr. Föredraget som blev mer som en trevlig pratstund skulle ha kostat 80 kr, men blev gratis istället. Mediumet ville inte ta betalt eftersom föredraget inte blev av. Men det med pengar, medium som arbetar med annat vid sidan av, tarotlinjer med dyr minutkostnad, gratis rådgivning och diskussioner är en helt annan diskussion för sig.... som sagt ett rörigt inlägg och frågorna är fortfarande många.

4 kommentarer:

F sa...

skulle faktiskt vilja ha följt med på det där. Intressant..

F sa...

Inte nöjd med ditt svar hos mig.

Och nej, är inte din sambo som smygbloggar. Tror jag ;)

Speja sa...

Spännande och inressant. Och lite skrämmande. Kul att du berättar om det i alla fall.

Tantti sa...

F: :)
Speja: Jag vet att fler är intresserade o nyfikna så jag delar gärna med mig.