måndag 13 april 2009

Inte ens sevärd


Igår orkade jag vara vaken ända till midnatt. Jag har varit trött hela påsken, men igår firades påskdagen med en film och chips. Filmen slängde vi in kl 22 och var slut två timmar senare. Dolt hot lät väldigt spännande och hade fått flera utmärkelser och priser. Den började aningen segt, men tog till sig och jag var till och med lätt nervös under en spännande scen.... sedan blev filmen bara segare och segare. Helt ovärda scener filmades. Till exempel fick vi se på 5 minuter när huvudpersonen gick och la sig och 3 minuter när han satt och drack kaffe i tysthet på ett café. När det var en halvtimme kvar av filmen sa jag till min sambo:

Jag hoppas verkligen inte att det är en sådan film som slutar märkligt och vi aldrig får reda på svaret.

Tjugo minuter kvar av filmen och fortfarande inget svar om vem som ligger bakom de mystiska videorna. Gääsp! Vi var trötta och ville lägga oss, men nu när vi kollat så länge, måste vi se slutet. Helt plötsligt i en väldigt märklig scen som hade hållit på i 3 minuter som vi inte förstod alls, började eftertexten rulla. Filmen var slut! Två timmar av vår lediga påskdag hade vi ägnat åt den här kassa filmen! Jag som för en gångs skull var vaken och ville fira ledigheten genom att stanna uppe längre. Vi var så förbannade och besvikna när vi la oss. Aldrig mer se på franska filmer som följer med gratis i någon kvällstidning!


6 kommentarer:

F sa...

jag var och såg "män som slår kvinnor" igår. Se den!!

linda sa...

Nej usch, det låter inte kul! Jag är också så där att jag "måste" se klart en film.. och så kan det sluta i besvikelse :/

Jadu, drömmar är verkligen fascinerande! Jag älskar drömtydning =)

Miia - There´s no place like home sa...

Trist med trist film!


Nu är påsken slut och massa jobb & plugg på schemat igen :( Jag vill fortsätta vara ledig!

Lallis - liv och leverne sa...

Jag har inte sett den och blev ju inte mer sugen nu direkt. Jag såg dock en fransk film häromdagen som var kanon. Tillsammans är man mindre ensam. Rekommenderar den verkligen:)
Hoppas att du har en fin kväll.
Kram Lallis

Kraxpelax sa...

Jag vill ha samlag.

Tantti sa...

F: Män som hatar kvinnor menar du? Den har jag sett - asbra!
Linda: Ja ibland kanske man måste bara stänga av och inse att filmen är kass.
Lallis: Tack för tipset!
Kraxpelax: Vad roligt för dig.