fredag 3 april 2009

Talang 2009

Sambon är bortrest hela helgen på någon tråkig (inte för honom, men för mig hade den varit tråkig) fotbollsresa med polarna. Jag är själv med sonen och katten. Sonen sover nu och jag tittar på Talang 2009. Katten sitter som vanligt i fönstret och glor på allt som rör sig - löv, fåglar, insekter. Hade jag haft en sådan lugn i kroppen och själen som katten, skulle jag också sitta och bara glo. Det har jag inte. Därför sitter jag just nu och bloggar och kollar på tv - samtidigt. I alla fall på tal om talang: Om jag var tvungen att ställa upp i en talangtävling, skulle jag inte ha en aning om vad jag skulle visa upp för talang. Jag har absolut ingen talang... det har jag inte. Jag har hela mitt liv sökt på den speciella saken som bara jag kan och jag har fortfarande inte hittat den.

Har du någon talang?

8 kommentarer:

Miia - There´s no place like home sa...

Yes, alltid vitt vin! Jag dricker ju bara vitt ;) Talang här också... och nu blir det middag framför TV:n - ryggbiff, mums! Imorgon hoppas jag på att få träffa bebis och krama om nykomligen lite!

F sa...

nja, talang.. hmm skulle vara att tjata på dig att du ska göra listorna och frågorna hos mig. Du har bangat hittills ;)

F sa...

haha maila svaren då ;)

dagligdags@gmail.com

anne sa...

Åjo! Säkert har du någon talang, du har nog inte bara lyckats identifiera den ännu! Kanske är den heller inget man visar upp i tv, men det är inte nödvändigt!

-Vad jag har för talang!?!

Vissel, vissel, skrap i golvet....

Fröken Isakson sa...

Haha då är vi två som får fortsätta leta ;). kram och hoppas du har en härlig helg.

jessi sa...

Din talang kanske är inget som man kan tävla i, du kanske är en riktigt god vän, ärlig människa, god lyssnare.. det är också att ha talang!

kramar

Speja sa...

Alla har något de är fantastiska på, du vet bara inte om det själv. Fast det är svårt att tala om sig själv som talangfull. Så jag förstår dig och kan inte ens peka på något hos mig själv.

Miia - There´s no place like home sa...

Jag håller helt och hållet med Jessi. Det är din talang, och det kan jag säga eftersom jag känner dig :)